COENZIMA Q10
COENZIMA Q10
 

Coenzima Q10 are multiple beneficii pentru sănătate, iar aici sunt câteva dintre ele:

  • Antioxidant puternic: Coenzima Q10 ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi. Acest lucru poate contribui la menținerea sănătății generale și la încetinirea procesului de îmbătrânire.
  • Sprijină sănătatea cardiacă: Coenzima Q10 poate ajuta la menținerea unei inimi sănătoase prin susținerea funcției cardiace, a tensiunii arteriale normale și a nivelurilor de colesterol.
  • Susține sănătatea gingiilor: Coenzima Q10 poate ajuta la menținerea sănătății gingiilor, fiind utilă în problemele de sănătate orală.
  • Potențial antiinflamator: Coenzima Q10 are un efect antiinflamator, ajutând la reducerea inflamației din organism.

 

21.06.2024
Swiss Energy: Visiovit și Luteina – sănătatea ochilor tăi
Swiss Energy: Visiovit și Luteina – sănătatea ochilor tăi

În ritmul alert al societății contemporane, cei mai mulți dintre noi își petrec ziua în fața ecranului albastru, iar în pauze tot spre monitoare ne îndreptăm – telefon, tabletă sau televizor. Însă dispozitivele care ne însoțesc de dimineață până seara ne expun unui risc pe care adesea nici măcar nu îl conștientizăm: lumina albastră emisă de monitoarele LED.

05.03.2021
Beneficiile administrării zincului pentru sănătate în plină pandemie
Beneficiile administrării zincului pentru sănătate în plină pandemie

În contextul pandemiei la nivel mondial, oamenii de știință încearcă să identifice măsuri de prevenire și de fortificare a organismului în lupta cu SARS-Cov-2. Apar noi studii care demonstrează faptul că o creștere a concentrației ionului de zinc poate reduce în mod eficient înmulțirea virușilor de tip ARN. Este bine-cunoscut rolul crucial al zincului în dezvoltarea și potențarea imunității. Dat fiind faptul că una dintre acțiunile microbiologice ale zincului presupune anihilarea celulelor maligne, există o probabilitate foarte mare ca zincul să întărească semnificativ imunitatea și rezistența organismului nostru în fața infectării cu viruși, inclusiv COVID-19.

02.02.2021
Swiss Energy: Viitoarele mămici trebuie să administreze vitamine în timpul sarcinii?
Swiss Energy: Viitoarele mămici trebuie să administreze vitamine în timpul sarcinii?

Un regim alimentar sănătos este cea mai bună sursă de vitamine și minerale. Totuși, chiar dacă mănânci ceea ce trebuie, există probabilitatea să apară dezechilibre ale unor nutrienți esențiali. În cazul în care ești sau intenționezi să rămâi însărcinată, vitaminele prenatale vor acoperi aceste carențe.

 

09.12.2020
Dr. Frei: Pulsoximetrul – produsul vedetă în perioada pandemiei
Dr. Frei: Pulsoximetrul – produsul vedetă în perioada pandemiei

Pulsoximetrele Dr. Frei au devenit dispozitivele vedete în perioada pandemică. De ce?
Pentru că acest dispozitiv ar putea contribui la depistarea precoce a virusului.
Pulsoximetrele sunt dispozitive ce măsoară concentraț ia oxigenului din sânge. Procentul de hemoglobină oxidată (HbO 2 ) din totalul hemoglobinei reprezintă concentraț ia oxigenului din sânge. Pulsoximetrele, în funcț ie de model, se pot aplica la nivelul unui deget de la mână, de la picior sau la lobul urechii.

03.12.2020