Toate noutățile

  

Usturoiul negru de la Swiss Energy Herbs este originar din Argentina și fermentat la o temperatură foarte ridicată, după o tehnică veche coreeană. Este un remediu natural bazat pe o tradiție seculară a cărui eficiență este confirmată de știință.

Ce este usturoiul negru și de ce este atât de util?

Una dintre legendele mitologiei taoiste afirmă că doar zeii pot dărui nemurire omului, iar talismanul acestui dar ar fi usturoiul negru. Au trecut secole, iar legenda forțelor tămăduitoare, aparent supranaturale, ale usturoiului negru este confirmată în prezent și de știință. Usturoiul negru pentru prima dată a fost produs și folosit în Coreea de Sud, unde era recunoscut pentru efectele sale tămăduitoare. Usturoiul negru este fermentat la o temperatură ridicată timp de 1 lună, fiind supus unor condiții speciale. În acest moment se produce și maturația (fermentația), ce contribuie la o concentrație înaltă de polizaharide și aminoacizi în compoziția sa. În timpul fermentării se formează melanoidina, care conferă produsului culoarea neagră.

Principalii consumatori de usturoi negru sunt țările a căror populație au o durată medie de viață de 85 ani: țările Asiatice, S.U.A, Elveția.

Care sunt proprietățile Usturoiului negru?

 

Usturoiul negru are proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și oncoprotectoare puternice. Este renumit pentru efectul tămăduitor asupra afecțiunilor cardiologice și funcționării bune a sistemului circulator: ajută la combaterea aterosclerozei, stabilizează tensiunea arterială, stimulează funcția inimii, îmbunătățește elasticitatea capilarelor și vaselor sangvine. Îmbunătățește digestia, restabilește funcția hepatică, ajută la prevenirea obezității. Ajută la scăderea glicemiei și a colesterolului din sânge. Stimulează sistemul imunitar al organismului, datorită conținutului ridicat de nutrienți. Swiss Energy BLACK GARLIC - 1 capsulă conține tot necesarul de nutrienți pentru o zi. Aveți încredere doar în legendele verificate în timp și calitatea elvețiană a vitaminelor Swiss Energy demonstrată științific.

De ce se recomandă să administrați BLACK GARLIC de la Swiss Energy?

Întinerește organismul, neutralizează efectele negative ale radicalilor liberi, are un efect antioxidant puternic, reduce nivelul colesterolului și glucozei din sânge, contribuie la fortificarea funcțiilor de apărare ale organismului.

  • Contribuie la normalizarea nivelului colesterolului;
  • Contribuie la normalizarea nivelului tensiunii arteriale;
  • Contribuie la creșterea forței protectorii ale organismului;
  • Are un efect antiviral puternic;
  • Are un efect antioxidant puternic;
  • Întărește imunitatea;
  • Îmbunătățește starea pielii și întinerește organismul.

Doza zilnică recomandată (2 capsule) conține o combinație unică de usturoi și vitaminele B:

  • Extract de usturoi negru (BLACK GARLIC) - 260 mg
  • Vitamina B1 - 1.1 mg
  • Vitamina B2 - 1.4 mg

Care sunt efectele principale?

Luptă împotriva infecțiilor

Usturoiul negru te ajută să lupți cu infecțiile din corp. Usturoiul negru este considerat un tratament natural excelent pentru tuse și răceală. Consumul lui regulat reduce riscul de infectii respiratorii superioare.

Un antioxidant puternic

Antioxidanții sunt substanțe ce au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi care afectează sistemul imunitar. Sistemul imunitar este responsabil de apărarea împotriva agenților patogeni ce pot afecta sănătatea organismului. Vitaminele C, B6, mineralele seleniu și mangan pe care le conține usturoiul negru sunt esențiale pentru  buna funcționare a sistemului imunitar. Slăbirea acestuia duce la o multitudine de probleme de sănătate. Antioxidanții din usturoiul negru previn îmbătrânirea organismului, ajută la menținerea frumuseții pielii, părului și unghiilor. Usturoiul negru conține o cantitate dublă de antioxidanți față de usturoiul alb.

Previne bolile cardiovasculare

Usturoiul negru este denumit și alimentul inimii și al sistemului circulator. Favorizează circulația optimă a sângelui, combate rigidizarea arterelor, previne bolile cardiovasculare și cerebrovasculare, subțiază sângele și are rol vasodilatator. Usturoiul negru asigura protecție împotriva îmbătrânirii vaselor. De aceea este recomandat hipertensivilor și persoanelor cu colesterolul peste limitele normale.

Îmbunătățește digestia

Usturoiul negru activează digestia și îmbunătățește funcțiile organelor digestive. Poate fi asociat mâncărurilor mai grase, favorizând digestia acestora. Un consum regulat îmbunătățește digestia persoanelor care suferă de afecțiuni ale vezicii biliare. Usturoiul negru este mai ușor de digerat decât cel alb, ceea ce înseamnă că organismul absoarbe mult mai ușor nutrienții.

Ține sub control nivelul colesterolului

Usturoiul negru este indicat celor care suferă de hipercolesterolemie sau au problemele provocate de colesterolul mărit. Usturoiul negru are o concentrație mai mare la 100 de grame de S-alicisteină, un derivat de aminoacid care ajută la reducerea colesterolului și reduce riscul apariției unor tipuri de cancer.

Ce gust are usturoiul negru?

Usturoiul negru are o savoare foarte complexă, aromatică, cu tente de lemn dulce și prună uscată, ușor afumat și dulceag. Această savoare este cunoscută în extremul orient cu termenul UMAMI, termen care tradus înseamnă gust (uma) delicios (mi). Umami este al cincilea gust, recunoscut recent de către occidentali și se înscrie pe listă după cel sărat, dulce, acru și amar.

Suplimentele alimentare sunt calea sigură prin care ne putem asigura că obținem nutrienш esențiali în cantitate suficientă și în combinația ideală. Complexul de vitamine Swiss Energy BLACK GARLIC conține o concentrație mare de usturoi negru și vitamine B esențiale. Iar acum acesta poate fi cumpărat și în Moldova, întregul asortiment de produse Swiss Energy fiind disponibil în magazinul on-line www.frei.md, în magazinele Medtehnica și farmaciile din localitatea dvs. Alegeți calitatea elvețiană, alegeți Swiss Energy și aveți grijă de sănătatea dvs.!