Toate noutățile

Masca Dr. Frei Protect - alegerea perfectă pentru adulți și copii

Dacă este să vorbim despre calitate, atunci doar elvețiană. Marca comercială Dr. Frei reușește să surprindă din nou, prezentând pieței un produs de top în materie de protecție – masca ajustabilă cu supapă respiratorie, Dr. Frei Protect. Un model inovativ, ce corespunde standardelor europene de calitate, menit să sporească gradul de protecție în contextul erei COVID-19.  Astfel, masca de protecție reutilizabilă trece dincolo de domeniul medical și devine un stil de viață integrat cu succes în întreaga lume, dovedindu-se a fi eficientă atât la nivel individual, cât și social. Inițial măștile de protecție erau percepute ca o măsură provizorie, acum ele devin accesorii indispensabile și obligatorii pe o perioadă nedeterminată, iată de ce este mult mai rațional să optăm pentru modelele de măști reutilizabile.

Măștile Dr. Frei Protect au rolul unui scut de apărare pentru organism, limitând transmiterea infecțiilor virale și bacteriene pe cale aeriană. Acest model de mască a fost introdus pe piața internațională în primăvara anului 2020, fiind certificat conform standardelor UE, și anume cu EN 149: 2001 + A1: 2009 - Dispozitive de protecție respiratorie, fiind identificat ca „Mască reutilizabilă de categoria FFP2*”, iar acum masca de protecție Dr. Frei o puteți cumpără și în Moldova.

Masca de protecție pentru copii Dr. Frei 

Date fiind datele alarmante privind răspândirea virusului, OMS emite avertismente conform cărora copiii, de asemenea, trebuie să poarte mască de protecție în spațiile închise și aglomerate, respectând un anumit regim în dependență de vârstă. Una dintre cerințele obligatorii este ca masca să aibă 3 straturi, pentru un plus de siguranță.  Anume din aceste considerente, dr. Frei  a conceput un model universal potrivit pentru copii și adulți din 3 straturi de normoflex și spumă 3D.  Măștile de protecție pentru copii Dr. Frei Protect constau din:

  1. un strat interior de material absorbant precum bumbacul;
  2. un strat mijlociu de material nețesut, cum ar fi polipropilena;
  3. un strat exterior de material non-absorbant, cum ar fi poliesterul sau amestecul de poliester.

 

Totuși trebuie să remarcăm că în cazul copiilor este nevoie de multe explicații, atenționări continue și consecvență. De asemenea, este important să le reamintim copiilor că o mască trebuie întotdeauna combinată cu alte măsuri de protecție, precum distanțarea fizică și spălarea frecventă a mâinilor pentru a ne proteja.

Prin ce se deosebește masca reutilizabilă cu supapă Dr. Frei Protect de alte modele de măști?

  • Masca este disponibilă în două mărimi, pentru copii și adulți, cu design unisex.
  • Materialul filtrant inovator permite purificarea de calitate a aerului.
  • Masca are trei straturi de normoflex și spumă 3D.
  • Masca de protecție dispune de benzi elastice cu cleme ajustabile, pentru o fixare sigură.
  • Valvă de expirație ABS încorporată facilitează respirația.
  • Masca de protecție reutilizabilă are un termen de exploatare de minim 88 de ore, poate fi spălată până la 10 ori în mașina automată. 
  • Iar acum – a cumpăra o mască de protecție Dr. Frei în Moldova este posibil la doar un click distanță, accesând site-ul www.frei.md 

 

*Masca de protecție cu grad FFP2 – FFP este abrevierea pentru filtering face piece, iar numerotarea de la 1 la 3 denotă gradul de protecție pe care un tip de mască îl oferă în comparație cu celelalte. FFP2 reprezintă o protecție de 94%. Acest nivel procentual presupune reducerea pătrunderii particulelor contaminate, care transmit efectiv virusurile prin aer, spre căile respiratorii prin crearea de impedimente mecanice. 

Mai multă protecție cu mască Dr. Frei Protect cu ioni de argint 

Medpack Swiss Group lansează o nouă linie de măști de protecție, prevăzute să filtreze aerul printr-un ecran antibacterian, cu ajutorul tehnologiei ultramoderne TC-BAC Protect, ce transformă Ag într-un amestec de argint cu sare anorganică și agenți activi de suprafață, pentru a fi aplicat pe substraturi microstructurate. Ca rezultat, în țesătură se acumulează o cantitate suficientă de compus de legare a argintului, ceea ce permite utilizarea repetată a măștii după mai multe cicluri de spălare și uscare.

Pentru mai multe informații despre acest produs, accesați  http://protect.dr-frei.com/ .

De unde putem cumpăra masca de protecție Dr. Frei Protect în Moldova?

Masca de protecție Dr. Frei Protect poate fi cumpărată de pe site-ul www.frei.md din magazinele specializate Medtehnica și din farmaciile din Chișinău.  Trebuie să recunoaștem că deși reprezintă o necesitate pe care cu toții o înțelegem, purtarea măștii este un comportament nou, pe care mulți îl resping sau îl tratează cu superficialitate. Trebuie să dăm dovadă de multă responsabilitate și să conștientizăm că nu este vorba doar de protecția individuală, ci și de aportul la reducerea generală a răspândirii virusului. Orice reducere a ratei de răspândire a virusului duce la salvarea a sute de vieți.