all news

Pentru a fi sănătoși și a avea un sistem imunitar puternic, fiecare adult și copil are nevoie de un complex de vitamine. Știm cu toții că lipsa de substanțe benefice poate slăbi imunitatea și poate duce la consecințe nedorite. Anume combinația de vitamine contribuie la funcționarea normală a organismului, asigurând procese biochimice corecte.


Din păcate, nu toate produsele alimentare ne pot oferi vitaminele necesare. Mediul contaminat, utilizarea substanțelor chimice și ingineria genetică nu fac întotdeauna produsele să fie benefice pentru sănătatea noastră.


Un complex de vitamine este necesar în special pentru dezvoltarea normală a copiilor. Vitaminele Swiss Energy KIDS Multi vitamins + Calcium conțin toate vitaminele și mineralele necesare pentru a crește imunitatea copilului, pentru a dezvolta un sistem locomotor sănătos, dar și pentru a dezvolta procesele cognitive și abilitățile de învățare.


Vitaminele A, E și C au proprietăți antioxidante și imunostimulatoare, protejând celulele și țesuturile împotriva efectelor nocive.


Calciul este un macronutrient care se conține în schelet și dinți. În plus, acesta joacă un rol important în reacțiile musculare și neuronale, procesul de coagulare a sângelui, ca parte a fluidelor celulare și tisulare, și activează un șir de enzime și hormoni. Are efect antiinflamator.


Calciul are efect antistres, contribuie la eliminarea sărurilor, metalelor grele și a radionuclizilor din organism. Acest macronutrient are efect antialergic. Este, de asemenea, un probiotic natural cu funcții antioxidante. Calciul este pur și simplu necesar pentru formarea normală a oaselor, părului, unghiilor și dinților.


Pentru un organism în creștere calciul este deosebit de important. Lipsa acestuia în corpul copilului poate duce la o întârziere în dezvoltarea fizică și mentală, la apariția cariilor și chiar la rahitism. Calciul se găsește în produse lactate, carne, pește, varză și leguminoase. Totuși, macronutrientul este greu asimilat de către organism.


Vitaminele B sunt implicate în procesele metabolice, în formarea scheletului și mușchilor, precum și în sinteza sângelui, și anume a anticorpilor care protejează organismul împotriva infecțiilor. Toate aceste vitamine contribuie la întărirea sistemului cardiovascular. Calciul și vitamina D3 înseamnă dinți puternici și sănătoși la copii.


Swiss Energy KIDS Multi vitamins + Calcium oferă copilului vitaminele, mineralele și calciul necesar în procesul de creștere și dezvoltare a corpului.
Fiți sănătoși împreună cu Swiss Energy!

www.dr-house.md
068216761
Și în toate farmciile din Moldova