all news

Elveția nu este doar patria celei mai bune ciocolate, dar și a celei mai bune paste de dinți. Acestea sunt produsele elvețiene Dentissimo.
Medicul stomatolog pentru copii, Werner Huber, din Elveția, vorbește despre igiena corectă a dinților celor mici:

SUNTEȚI DE ACORD CĂ ÎN VIAȚĂ TOTUL SE SCHIMBĂ ODATĂ CU APARIȚIA COPIILOR?

Misiunea părinților include grija, formarea obiceiurilor corecte, cultura comunicării și igienei personale. Un subiect aparte pentru mulți părinți este curățarea dinților. Până la apariția dințișorilor, nu este necesară o îngrijire specială, însă odată cu apariția primilor dinți totul se schimbă.

PRIMII DINȚIȘORI

Până la vârsta de doi ani copilul trebuie să deprindă obiceiul de a-și îngriji dinții: dimineața și seara. Spălarea dinților se va face după mâncare, iar utilizarea pastei de dinți nu este obligatorie. Începând cu vârsta de doi ani, igiena dentară trebuie să fie minuțioasă, deoarece meniul copilului include mai multe alimente, în special cele cu conținut de polizaharide, principala cauză a cariilor!

ALIAȚI GUSTOȘI

Cu grijă pentru bebeluși, marca elvețiană Dentissimo a creat linia produselor pentru igiena dentară a copiilor. Pasta de dinți cu aromă și gust de caramel sau măr este disponibilă pentru vârsta 2-6 ani sau 6+ ani. Ambele paste au în compoziție ingrediente naturale și substanțe benefice: calciu și vitamina E – pentru consolidarea smalțului și pentru o curățare delicată, geranium și mușețel – pentru eliminarea bacteriilor. Toate ingredientele sunt de origine elvețiană, ecologice și hipoalergenice. Diferența dintre aceste două tipuri de pastă este fluorul, în varianta pentru cei mai mici – lipsește. În pasta de dinți 6+ ani fluorul este prezent în doza minimă admisă de 240 ppm, pentru că în această perioadă este imperativ să fie asigurată o suplimentare cu fluor a dinților permanenți cu mineralizarea incompletă.
CALITATE ELVEȚIANĂ

Creând linia pentru copii, destinată pentru igiena orală a celor mici, specialiștii elvețieni Dentissimo au asigurat protecția și dezvoltarea complexă a dinților la copii. Dentissimo a cucerit picii nu doar în Elveția, dar și în toată Europa, grație gustului și aromei plăcute. Mamele, la rândul lor, apreciază beneficiul compoziției unice: prezența ingredientelor naturale și absența completă a substanțelor interzise cum ar fi parabenii și lauril sulfatul de sodiu. Aceasta este rețeta calității excelente de la Dentissimo!

UN GHID DE SUCCES

De curățarea dinților la copiii cu vârsta până la 6 ani se va ocupa mama. Pentru comoditate, periuțele de la Dentissimo pentru categoria 2-6 ani au în mâner o adâncitură specială pentru degetul mare al mamei. Este soluția ideală pentru ținerea comodă a periuței și curățarea corectă. Periuța de dinți pentru categoria 6+ ani are un mâner de cauciuc, astfel încât copilul să o poată ține singur. Totuși mama trebuie să monitorizeze rezultatul igienizării dentare al copilului. Deseori, o carie incipientă poate trece într-o formă mai profundă. Iată de ce, igiena dentară este foarte importantă, iar alegerea corectă a pastei de dinți și a unei periuțe potrivite asigură eficiența acesteia!