all news

În ultima perioadă, trendul unui mod activ, sănătos de viață și necesitatea administrării de vitamine și suplimente alimentare ia amploare. Zilnic suntem invadați de informații menite să facă ordine în cunoștințele pe care le avem, dar care nu fac decât să extindă și mai mult incertitudinea noastră. Ce-ar fi să facem un pic de ordine în haosul existent?

Ce sunt totuși vitaminele? 

Vitaminele sunt niște elemente organice de care organismul are nevoie în cantități variate și pe care nu le poate sintetiza în cantități suficiente sau pe unele deloc. Prin urmare, necesarul de vitamine poate fi suplinit din alimentație sau prin administrarea de suplimente. 

Acestea ajută la reglarea metabolismului și susțin buna funcționare a organismului. În cazul în care nu este acoperit necesarul zilnic de vitamine, pot să apară anumite probleme de sănătate.

Ce reprezintă vitaminele și suplimentele alimentare Swiss Energy?

Brandul elvețian Swiss Energy vine în întâmpinare cu o gamă întreagă și variată de produse sănătoase – complexe de nutrienți ce conțin vitamine, minerale și oligoelemente, pentru copii și adulți, destinate combaterii hipovitaminozelor, dar și pentru prevenirea acestora. 

Este vorba despre linia de vitamine elvețiene în capsule pentru adulți, linia de vitamine pentru copii Swiss Energy sub formă de jeleuri gumate, acizii grași Omega 3, 6 și 9 în capsule și linia de comprimate efervescente. 

Vitaminele Swiss Energy sunt special concepute de către Swiss Energy Pharma GmbH, ținând cont de recomandările specialiștilor de top în domeniul sănătății.  Complexele de vitamine și minerale sunt produse din ingrediente active patentate Quali-Blends (Elveția), renumite în întreaga lume grație calității, eficacității și inofensivității acestora. A fost demonstrat științific că vitaminele Swiss Energy au efect pozitiv asupra stării fizice și performanței mintale, mai ales în condițiile de eforturi intense.

Prin ce se deosebesc vitaminele elvețiene în capsule Swiss Energy de restul suplimentelor alimentare existente pe piață? 

Prin tehnologia de ultimă generație ce presupune eliberarea prelungită a substanțelor active.  Grație acestei formule de fabricație, toate ingredientele active conținute într-o capsulă au proprietatea de a se absorbi lent, pe parcursul 4-6 ore, asigurând organismul cu necesarul zilnic de nutrienți, transportându-i chiar la ținta terapeutică. Vitaminele elvețiene în capsule sunt produse ce țin de domeniul viitorului, dar de beneficiile cărora putem profita în prezent, fiind doar la un click distanță. Întregul asortiment este disponibil în magazinul on-line frei.md.

Vitaminele Swiss Energy pentru adulți

Linia de vitamine elvețiene în capsule este variată, fiind concepută pentru anumite probleme sau carențe. Întreaga gama de produse Swiss Energy cumulează în sine toate vitaminele necesare bunei funcționări a organismului, și anume:

Complexele nutritive pe bază de acizii grași în capsule Omega – 3, 6 și 9, la fel ca și Black Garlic, sunt o prezență notorie în asortimentul Swiss Energy, a căror beneficii pentru organism sunt incontestabile. Bineînțeles că un supliment nu trebuie să înlocuiască o alimentație variată și echilibrată, ci să vină în completarea sa.

Vitaminele Swiss Energy pentru copii

Orice brand care se respectă nu poate exclude produsele destinate copiilor, iată de ce vitaminele pentru copii Swiss Energy sunt revoluționare prin conținut și formă. Iar prețul accesibil le face să fie în topul vânzărilor și preferințelor de pretutindeni.  Când te gândești la copii, primele lucruri care îţi vin în minte sunt energia debordantă şi entuziasmul pe care îl au. Dincolo de percepţii însă, în spatele unui copil nu se ascunde întotdeauna un maratonist. O nutriţie lipsită de vitamine poate istovi orice mic năzdrăvan. În copilărie, nutriţia joacă un rol extrem de important, prin oferta de „cărămizi” (proteine, lipide şi minerale, în special), „lemne de foc”, „adezivi” (glucide şi lipide, în special) şi „catalizatori” (vitamine). Iar Swiss Energy pentru copii vă propune mai multe complexe de vitamine și minerale, în compoziția cărora veți găsi soluția pentru mai multe probleme cu care vă confruntați. 

Pentru un zâmbet sănătos și oase puternice – soluția este BONES&TEETH, pentru imunitate solidă – IMMUNITY BOOST, pentru o creștere și dezvoltare armonioasă – HEALTHY GROWTH, iar pentru o minte ageră și ingeniozitate la pătrat – alegeți SMART BRAIN, bogat în fier și zinc. 

Când trebuie administrate suplimentele alimentare și acizii grași în capsule Omega-3?

În lunile cu „R“ (din septembrie în aprilie), când temperaturile de afară sunt mai scăzute, iar organismul nostru este mai solicitat. Consumul de fructe și legume evident este mai redus, iar schimbările de temperatură își poate pune amprenta asupra corpului și ne poate consuma ușor resursele de energie.   Iată de ce toată familia, de la mic la mare, trebuie să administreze produse elvețiene de calitate, mai ales că puteți cumpăra Swiss Energy și în Moldova.Vitaminele sunt compuși organici esențiali pentru sănătatea organismului. O alimentație echilibrată poate oferi aportul necesar de vitamine, iar pentru unele persoane poate fi necesară și administrarea de suplimente, la recomandarea medicului. Suplimentele pot fi administrate în cazul unor diete restrictive, al anumitor boli sau pe durata sarcinii. Este important ca suplimentele să nu depășească doza zilnică recomandată.