DELTA-MEDICA – Companie dinamică de distribuție, în creștere rapidă, care face parte din societatea elvețiană MEDPACK SWISS GROUP. Compania DELTA-MEDICA este reprezentantul oficial și partener al brandurilor cu renume mondial : Dr. Frei, Microlife, Gamma, Bionime, Medtextile, Dolphi, Playboy. Compania DELTA-MEDICA - lider recunoscut pe piața echipamentelor medicale din Moldova.

Ani buni de experiență permit companiei să păstreze statutul de lider, să-și extindă anual orizonturile, suplinind portofoliul său cu branduri mondiali noi.

Poziția de lider pe piața din Moldova și cooperarea fructuoasă cu parteneri internaționali este confirmată prin rezultate reale:

7
branduri de success
Compania DELTA-MEDICA oferă pe teritoriul Republicii Moldova produse de înaltă calitate ale brandurilor de top din domeniul echipamentelor medicale pentru copii, precum și produse cum ar fi: Dr. Frei, Microlife, Gamma, Bionime, Medtextile, Dolphi, Playboy. (2 reprezentanțe regionale or. Chișinău, or. Bălți, care permit distribuirea rapidă la nivel național.)
 
Centru de deservire or. Chișinău, care permite receptivitate imediată la oricare întrebări ale consumatorilor.
 
Angajații DELTA-MEDICA – o echipă de specialiști experimentați și bine organizați. Echipa noastră este acea forță care a oferit companiei statutul de dirijare pe piață și continuă cu tenacitate si perseverență să mențină poziția de lider.
 
Acoperim circa 3000 puncte active de comercializare pe toate segmentele de piață: farmacii, magazine specializate, vânzare cu amănuntul.
Principalele canale de distribuție
Deținând cunoștințe și experiență în domeniul distribuției și perceperea structurii pieței, combinăm toți participanții (farmacii, puncte de vânzare cu amănuntul, bunuri de larg consum, etc.) pentru a asigura construirea de succes a canalelor de vânzări în întreaga țară.
Marketing
Stilul în care activăm – dedicare maximă în ceea ce facem, aspirație spre dezvoltare profesională, spirit inventativ, abordare creativă în obiectivele stabilite, energie, responsabilitate și respect reciproc.
Logistică
DELTA-MEDICA se află în rol de cel mai însemnat distribuitor pe piața R.Moldova, deține toate frâurile și resursele necesare în logistică, pentru a satisface necesitățile partenerilor noștri în distribuirea calitativă a mărfurilor. Oferim distribuție cantitativă și calitativă la nivel național, inclusiv depozitare, servicii de depozit, managementul inventarului de vânzare cu amănuntul și organizarea de vânzări.