DELTA-MEDICA – Companie dinamică de distribuție, în creștere rapidă, membră a societății elvețiene MEDPACK SWISS GROUP. Compania DELTA-MEDICA este reprezentantul oficial și partener al brandurilor cu renume mondial: Dr. Frei, Swiss Energy, Dentissimo, Microlife, Gamma, Bionime, Medtextile, Dolphi, Playboy. Compania DELTA-MEDICA - lider recunoscut pe piața echipamentelor medicale din Moldova.

Experiența îndelungată și vastă permite companiei să își mențină statutul de lider pe piața de tehnică și echipament medical pentru utilizare în condiții casnice, vitamine și produse de frumusețe fabricate în Elveția.

Poziția de lider pe piața din Moldova și cooperarea fructuoasă cu parteneri internaționali este confirmată prin rezultate reale: 

BRANDURI DE SUCCES

Calitatea de excepție a produselor marca Swiss Energy, Dr. Frei, Dentissimo, Med Textile, Bionime, Microlife, Gamma, Dolphi, Hometest, LEX este acum disponibilă și în republica Moldova. Întreaga gamă de produse ale acestor branduri este asigurată de către unicul reprezentant și distribuitor oficial, compania DELTA-MEDICA. (2 reprezentanțe regionale or. Chișinău, or. Bălți permit distribuirea rapidă la nivel național.)

DESERVIRE ȘI GARANȚIE

Centrul exclusiv de deservire este amplasat în or. Chișinău, fiind mereu la dispoziția clienților pentru orice întrebări legate de tehnica de exploatare și mentenanță a echipamentului medical.

ECHIPA

Specialiști experimentați și bine organizați. Pasiune, perseverență și foarte multă muncă - acestea sunt ingredientele performanțelor noastre! Chiar dacă începuturile activității fiecăruia dintre noi se regăsesc cu mai bine de 10-15 ani în urmă, cele trei ingrediente “magice” amintite mai sus au stat la baza formării actualei echipe, fiind totodată rețeta pe care o prescriem zilnic colegilor noștri ceva mai tineri.

PRINCIPALELE CANALE DE DISTRIBUȚIE

Deținând cunoștințe și experiență în domeniul distribuției și perceperea structurii pieței, creăm parteneriate strategice cu toți participanții (farmacii, markete, puncte de vânzare cu amănuntul, bunuri de larg consum etc.) pentru a asigura construirea de succes a canalelor de vânzări în întreaga țară. Acoperim circa 3000 puncte active de comercializare pe toate segmentele de piață: farmacii, magazine specializate, vânzare cu amănuntul, mediul online.

MARKETING

Stilul pe care îl abordăm și care ne caracterizează pe deplin este dedicare maximă în ceea ce facem, aspirație spre dezvoltare profesională, spirit inovativ, abordare creativă în obiectivele stabilite, energie, responsabilitate și respect reciproc.

LOGISTICĂ

DELTA-MEDICA – este o companie cu activitate multilaterală, ce include și servicii de logistică. Aceasta integrează serviciile de preluare, depozitare, realizare colete și administrare retururi, asigurând întreg procesul logistic pentru e-commerce, cu timpi de execuție și costuri optimizate. Reușește să sincronizeze într-un circuit perfect relația cu clienții, furnizorii și curierii. La DELTA-MEDICA găsiți o sursă unică pentru toate operațiunile, de la achiziție până la livrare.